Poedercoaten auto-onderdelen en motorframes

Alles wat een coating nodig heeft, verzorgen we. Automotive onderdelen hebben specifieke behandelingen nodig. De dikte van de coating, de hittebestendigheid, maar ook de invloed op flexibiliteit spelen een belangrijke rol.

In de automotive kunnen we zorg dragen voor het poedercoaten (ook wel moffelen genoemd) van tal van onderdelen. Waaronder:

  • bullbars
  • velgen
  • stabilisatorstangen
  • veren

Voor motorframes hebben we tal van toepassingen.
We hebben veel expertise in de automotive branche. Als u hoge eisen stelt aan afwerking, praat u dan eens met ons. We bieden alle RAL-kleuren en candy-kleuren. Verder zorgen we voor een afwerking naar wens: metallic, zilvertinten, chrome look, black chrome, hamerslag, wrinkle finish: het is allemaal mogelijk bij Epoxy BV.

Epoxy BV kan ook de voorbewerking voor u regelen. Onderdelen die eerst moeten worden gestraald, levert u bij ons aan. U betaalt eerst de kosten voor het stralen vooraf aan ons. Dit omdat we dit werk ook uitbesteden. We rijden een keer per week naar ons straalbedrijf. Daar wordt het straalwerk uitgevoerd. We halen uw goederen ook weer op bij het straalbedrijf. Daarna zorgen wij ervoor dat de door u gewenste poedercoating wordt aangebracht. U hoeft dus niet bij meerdere bedrijven verschillend werk te laten verzorgen.

Epoxy BV is ingesteld op serieproductie. Juist als u veel onderdelen hebt die moeten worden voorzien van een beschermende en mooie coating, bent u bij ons aan het beste adres.

In alle gevallen kunt u bellen naar 023-5846218. Wij helpen u graag verder!