poedercoaten meubels voor meubelindustrie

Kasten, stoelen, bureaus, bedden, meubelonderdelen en accessoires: in de meubelindustrie is er veel te coaten. Of het nu het gehele meubelstuk betreft of een of meerdere delen: wij kunnen het in iedere gewenste kleur poedercoaten (moffelen).

Als het gaat om delen van een meubels, bieden we ook de mogelijkheid om na het coaten het geheel bij ons te assembleren. Zo krijgt u een compleet product in huis waar u geen omkijken naar heeft. 

Poedercoaten heeft veel toepassingen. Er is een voorwaarde aan verbonden. Poedercoaten dient te gebeuren op metaal of aluminium. Als uw meubels daaruit bestaan, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Het soort coating wordt afgestemd op het type gebruik. Komen de meubels in een natte ruimte? Is het voor dagelijks gebruik? Zoekt u meer een design-afwerking dan uitsluitend een beschermende afwerking? Met poedercoaten kan het allemaal. De afwerking is juist zo geschikt voor meubelen omdat er zoveel mogelijk is: mat, glans, halfglans, metallic in alle RAL-kleuren.

Maar ook meer speciale toepassingen behoren tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. U kunt ons dagelijks bellen: 023-5846218.