Poedercoaten machinebouw & industrie

Wij hebben veel ervaring met delen van machines te voorzien van poedercoating. Omdat iedere machine eigen kenmerken en toepassingen heeft, zullen de eigenschappen van de poedercoating hier ook op worden afgestemd.

Een machine dat met een sterke verhitting werkt, stelt andere eisen aan de afwerking dan een machine die juist weer meer met de invloeden van vocht en vuil te maken heeft. Wij bieden met onze volautomatische poedercoatingstraten veel voordelen. Niet alleen bieden deze poedercoatingstraten de mogelijkheid om de coating in iedere gewenste dikte of kleur toe te passen, ook zijn de toepassingen voor tal van industrie├źn geschikt.
U kunt hierbij denken aan:

  • onderdelen voor machines in de luchtvaartindustrie
  • havenindustrie
  • waterzuiveringsinstallaties
  • voedingsmiddellenindustrie
  • installatietechniek

Wij kijken altijd naar mens, dier en milieu. Poedercoaten is de meest milieuvriendelijke manier van beschermen van metaal. Daarnaast hebben we alle expertise in huis om u ook te kunnen verzekeren dat zelfs bij intensief gebruik, u niet bang hoeft te zijn dat restanten los laten. Dit is met name voor de voedingsmiddellenindustrie natuurlijk een geruststellende gedachte.

Poedercoaten kan in iedere gewenste kleur. We gebruiken meestal RAL-kleuren voor onze klanten. Dit universele systeem garandeert u dat de kleuren altijd gelijk zijn. Enfin, de mogelijkheden met poedercoaten zijn eindeloos! Epoxy BV kan zowel losse onderdelen als plaatwerk poedercoaten. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en weten dat een goede prijs en een hoge kwaliteit hand in hand moeten gaan. Bel ons voor meer informatie: 023-5846218.