AARDIGE MENSEN

Of eigenlijk: normale mensen.
We doen ons niet anders voor dan we zijn. We doen eerlijk zaken en zijn recht-door-zee. Het is eigenlijk gek om dit over onze mensen te zeggen, maar onze klanten vinden ze aardig. We zijn geen dikdoeners, maar harde eerlijke werkers die hun vak verstaan.

Lees meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Epoxy BV heeft het milieu hoog in het vaandel staan. Daarnaast ziet Epoxy BV het als haar taak om de drie p's van verantwoord ondernemen te betrekken bij de bedrijfsvoering. Het credo people, planet, profit zien zij als een evenwichtige manier om zaken te doen.

Lees meer

TOTAALLEVERANCIER

Epoxy BV biedt u totaaloplossingen rond uw producten. We kunnen het geheel productieproces rond poedercoating uit handen nemen. Steeds vaker merken we dat klanten het prettig vinden van meerdere diensten bij één bedrijf gebruik te maken, zodat sneller kan worden geleverd en er minder aanspreekpunten nodig zijn. Dit voorkomt tijdsverlies en miscommunicatie en bespaart aanzienlijk, bijvoorbeeld in transportkosten.

Lees meer

poedercoating en het milieu

Het milieu houdt van poedercoating, zeggen we wel eens. Bij poedercoaten komen geen schadelijke stoffen in het milieu. Geen gram poeder komt onbewerkt de werkplaats uit. Het overtollige poeder wordt afgezogen en opnieuw gebruikt. Bovendien komen er geen schadelijke solventen en oplosmiddelen vrij. Poedercoating is een echt milieuvriendelijke manier van verwerking.

Lees meer

EIGEN TRANSPORT

U kunt het transport van uw producten door uw eigen transporteur laten verzorgen. Maar wij kunnen het ook voor u doen. Met onze eigen transportservice weet u zeker dat de goederen op tijd worden geleverd en dat transportschade door overslag of onnauwkeurigheid tot het absolute minimum wordt beperkt.

Lees meer

EIGEN ASSEMBLAGE

Natuurlijk is poedercoaten onze core-business. Maar we bieden u ook de mogelijkheid de assemblage van uw goederen en producten bij ons te laten doen. Zodat u een volledig product in huis krijgt.

Lees meer

VAKMANSCHAP

We staan voor ons vak. We verstaan het ook als geen ander.
Bij ons wordt veel tijd besteed aan de details die zo belangrijk zijn en net het verschil maken tussen een goed bedoelde en een goed geslaagde coating. We vinden dat mensen het verschil maken. Daarom doen we veel aan interne en externe opleidingen.

Lees meer

SNELLE LEVERING

Door onze volautomatische productielijnen en het toegewijde personeel zijn we in staat uw producten snel te leveren. We weten hoeveel tijd we met welke serie producten kwijt zijn. Door een duidelijke en ook voor u inzichtelijke planning kunnen we precies conform de deadline produceren.

Lees meer

VERREGAANDE ADVISERING

Er komen bij ons twee soorten klanten. De ene groep bestaat uit specialisten uit de branche die heel veel van de mogelijkheden rond poedercoating weten. De andere groep zijn klanten die weten wat ze willen, maar nog niet precies hoe.

Lees meer

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

We weten dat het bij onze klanten aan komt op stipte levering. Daar werken we ook altijd voor. Dat staat bij ons dan ook meer dan hoog in het vaandel.
Toch kan het voorkomen dat vanuit klantzijde vertraging is.

Lees meer