Service

Bij service spreken we eigenlijk liever van partnership. Wij zijn ervan doordrongen dat het bieden van optimale service zorgt voor een langdurige samenwerking. Doordat de directeur Robert Kok ook meedraait in de productie en vaak aanwezig is op de werkvloer zijn de lijnen met de klant kort en efficient.

Lees meer

Kwaliteit

Epoxy BV gaat altijd voor kwaliteit. Daar doen we geen concessies aan. Door toegewijde en vooral ervaren medewerkers biedt Epoxy BV de juiste oplossing voor ieder product. We hebbn de beste poedersoorten. We werken met nieuwe machines. We werken verder meet vakmensen. Die maken het verschil.

Lees meer

missie

Epoxy BV staat voor hoogwaardig coaten van alle soorten metalen. We onderscheidenen ons door vakmanschap en vergaande automatisering. We hebben de bescherming van mens en milieu hoog in het vaandel. We vinden dat mensen de spil in de organisatie zijn.

Lees meer

Visie

Epoxy BV wil voor de toekomst haar positie als een van de belangrijke spelers in het eigen vakgebied versterken. Dit zal worden gedaan door capaciteitsvergroting en een actief beleid voeren naar andere markten. Daarbij zal het one-stop-shop principe verder worden uitgebouwd, zodat klanten van Epoxy BV met meer werkzaamheden bij het bedrijf terecht kunnen.

Lees meer