poedercoaten en thermisch verzinken

Poedercoaten en thermisch verzinken

Thermisch verzinken is een uitstekende toepassing voor duurzaam beschermen van staal.
Bij thermisch verzinken is staal beschermd tegen corrosie. Er komt een beschermende laag op het metaal. Ook als de beschermlaag wordt doorbroken, beschermt het zink het metaal nog wel.

Thermisch verzinken is wel beperkt in toepassing. Daarom, als u thermisch verzinkte producten voorziet van een hoogwaardige laag poedercoating, zijn uw goederen veel langer beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het is absoluut de meest duurzame oplossing. Bel vrijblijvend naar 023-584 62 18 voor advies en informatie.

Maar dit is niet het enige. Thermisch verzinkt staal krijgt ook iedere gewenste uitstraling met poedercoaten. De mogelijkheden op estetisch gebied zijn eindeloos. Iedere gewenste kleur en tal van afwerkingen zijn mogelijk. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor de afwerking van de producten met poedercoating als estetische aanvulling op het thermisch verzinken.

Wilt u weten of uw producten kunnen worden behandeld met poedercoating? Bel dan vrijblijvend naar 023-584 62 18. Ook kunnen wij u ondersteunen met informatie over bedrijven die uw metalen producten eerst thermisch verzinken.