Poedercoaten in iedere kleur

in alle RAL-kleurenPoedercoaten van alle soorten staal en aluminium

Epoxy BV is gespecialiseerd in poedercoating van alle soorten metaal. Als een van de marktleiders op dit gebied weten we als geen ander wat er allemaal mogelijk is met poedercoating. Poedercoating is een uitstekende keuze voor bescherming van metaal.

Na bewerking met poedercoating is het materiaal krasvast en vochtresistent. En poedercoating heeft vele toepassingen. Het is een elektrostatische toepassing voor staal, verzinkt stal, roestvrijstaal en aluminium.

Alle RAL-kleuren zijn mogelijk

Ook de kleurkeuze is enorm in poedercoaten is enorm. Poedercoaten gebeurt op basis van RAL-kleuren. Deze kleuren zijn centraal bepaald en over de hele wereld het zelfde. Als u dus een RAL-kleur kiest, worden uw producten ook exact zo. en daarin zijn ook nog veel variaties beschikbaar: mat, glossy, maar ook metallook of structuur... Enfin u begrijpt: de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Kies hier uw kleuren

We hebben speciaal voor u een kleurenlijst online gezet. Deze kleurenlijst kunt u gebruiken ter indicatie. Een schermweergave van uw computer is natuurlijk geen exacte afspiegeling van de kleur. Het geeft echter wel een goede indicatie. Als u zelf geen RAL-kleurenwaaier heeft en u wel werk bij ons wilt uitbesteden, dan kunnen we samen met u de RAL-kleur bepalen. U kunt ook kijken op deze website om de exacte omschrijving per kleur te zien. Maar het makkelijkst is natuurlijk, om even langs te komen!
U vindt ons in Zwaanshoek, in de buurt van Amsterdam. Belt even voor een afspraak met: 023-584 62 18.