Poedercoaten in iedere kleur

in alle RAL-kleurenPoedercoaten van alle soorten staal en aluminium

Epoxy BV is gespecialiseerd in poedercoating van alle soorten metaal. Als een van de marktleiders op dit gebied weten we als geen ander wat er allemaal mogelijk is met poedercoating. Poedercoating is een uitstekende keuze voor bescherming van metaal.

Lees meer

fulfilment

fulfillment door epoxy scheelt u veel werk!

Veel klanten vinden het prettig indien wij al het werk uit handen nemen rond fullfilment. Wij kunnen het volledige productieproces en afleverproces voor u organiseren. In plaats van allerlei marktpartijen werkt u met één partij die verantwoordelijk is voor al het werk.

Lees meer

verpakken

Verpakken voor transport

Een mooie en professionele coating is één ding. Verpakken is een ander.
Om geen schade te krijgen tijdens transport is goed verpakken essentieel. Epoxy BV denkt daarin met u mee en verzorgt de verpakking voor u. Er zijn veel mogelijkheden om goederen te verpakken.

Lees meer

assemblage

Onze assemblage service

Epoxy BV kan voor u ook producten assembleren. Dat kan u veel tijd besparen. Onze mensen hebben de kennis en apparatuur om uw producten snel en vakkundig tot een eindproduct te maken. We bieden mogelijkheden

Lees meer

transport

Verzorging van transport

Epoxy BV heeft een eigen transportservice. Indien gewenst kunnen wij producten, bestemd voor poedercoating, bij u afhalen en ook weer afleveren. Ook kunnen wij de gepoedercoate producten weer afleveren bij uw klanten of andere bedrijven.

Lees meer